Opiskelupaketti-info

opiskelupaketti

Opiskelupaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset terveystiedon yo-kokeessa menestymiseen.

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään tästä:

Opiskelupaketti on älykäs kertauskurssi, jonka avulla autan sinua säästämään aikaa ja  menestymään terveystiedon opinnoissa.

Lukiossa onnistuminen on nykyään tärkeämpää kuin koskaan ennen, sillä yliopiston pääsykokeiden painoarvo pienenee, kun yhä useampi opiskelupaikka jaetaan lukiotodistuksen perusteella. Näin ollen kilpailu kovenee ja hyvien tuloksien saavuttamiseksi vaaditaan entistä enemmän.

Terveystietotärppien Opiskelupaketti tarjoaa sinulle eväät onnistua yo-kokeessa. Hyvillä arvosanoilla sinun ei tarvitse murehtia, pääsetkö unelmiesi opiskelupaikkaan vai et. 

Miksi valita Opiskelupaketti?

Muistiinpanot

Kaikkien kurssien tärkeimmät asiat on koottu kattaviksi muistiinpanoiksi.

Tehtävät ja ratkaisut

Kaikista kursseista on mukana reilusti tehtäviä, joista monet ovat vanhoja yo-tehtäviä. Tarkistamalla oikeat vastaukset varmistat, että osaat asiat hyvin.

Foorumi

Foorumilla saat vertaistukea lukuprojektiin kaikissa vaiheissa. Voit kysyä apua vaikeisiin tehtäviin tai muuten vain keskustella muiden opiskelijoiden kanssa.

Videot

Muistiinpanojen sijaan voit myös katsella nopeita ja lyhyitä videoita kurssien aiheista.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole 100% tyytyväinen Opiskelupakettiin, niin kertomalla siitä meille ensimmäisen 30 päivän aikana saat rahasi takaisin!

Maksaminen

Maksaminen onnistuu helposti ja turvallisesti Stripe-maksusovelluksen kautta.

Opiskelupaketista sanottua

"Parasta paketissa on mielestäni se, että jos sinulla on vaikea oppia lukemaasi voit myös kuunnella muistiinpanot läpi."
Inka
"Opin hyvin kuuntelemalla joten videot ovat todella auttaneet minua! Suosittelin sitä jo ystävilleni."
Nora
"Opiskelupaketti on osoittanut minulle hyödylliseksi, sillä en koe oppikirjasta opiskelun sopivan yksinään minulle. Etenkin opiskelupakettiin kuuluvat laadukkaat opetusvideot ovat ollut tärkeässä roolissa, sillä niissä on tiivistetty asiat selkeästi ja ne ovat loistava tapa oppia. Suosittelen pakettia ehdottomasti muille!"
Emma

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, Opiskelupakettiin on pieni kuukausimaksu, jolla saat kaikki paketin opiskelumateriaalit käyttöösi.

Et, sillä Opiskelupaketin laskutus toimii kuukausiperusteisesti. Voit siis ostaa jäsenyyden kuukaudeksi ja käyttää sitä vain kaksi viikkoa, jos niin haluat.

Kyllä vain!
Jos et ole 100% tyytyväinen pakettiin, ilmoita siitä meille ensimmäisen 30 päivän aikana ja palautamme rahasi takaisin.

Kyllä, sinun ei tarvitse ostaa kuukausipakettia joka kuukausi erikseen, vaan Stripe veloittaa kuukausimaksun tililtäsi automaattisesti 30 päivän välein.
Tilauksen lopettaminen onnistuu helposti Opiskelupaketin etusivulta napin painalluksella.

Tilaa Opiskelupaketti nyt!

Vain 12 euroa kuukaudessa

Jaa tärpit muillekkin
Siirry sivun alkuun